Project aanmelden

Technische Alliantie is een coöperatieve, opererende vereniging van specialistische bedrijven in Nederland, België en Duitsland. We zijn actief binnen de werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek en civiele techniek. Door onze onderlinge, intensieve samenwerking zijn wij in staat om de beste oplossing tegen de beste prijs te bieden voor uw technische vraagstuk. Daarbij staan wij garant voor een betrouwbare installatie en de continuïteit van uw bedrijfsproces. Samen maken wij vooruitgang mogelijk.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat wij kunnen? Bekijk een selectie van door ons gerealiseerde projecten.

Gerealiseerde projecten

foto-samenwerking-WML

Drukverhogingsunit WML

De Technische Alliantie heeft in opdracht van WML een drukverhogingsunit geplaatst op een nieuwbouwproject in Maastricht.

De Scoop van dit werk is het omleggen van de terreinafsluiters tot en met het plaatsen van de betonput met het monteren van de door de TA samengestelde pompset FO gestuurd.

Technische-Alliantie_Projecten_Uitgelicht_1-3

Infra-aanleg brandblusnet

Voor een chemiebedrijf zijn wij gevraagd om het brandblusnet in fases te vervangen. Het oude stalen leidingnet dient te worden vervangen door nodulair gietijzeren buis. Verder worden alle appendages vervangen. Samen met onze service monteurs zorgen wij ervoor dat dit werk perfect is uitgevoerd.

Bij het optreden van een lekkage moet het brandblusnet voor de bedrijfsvoering zo kort mogelijk en slechts gedeeltelijk buiten bedrijf zijn. Door de bundeling van onze diverse afdelingen zijn de werkzaamheden efficiënt en in een zo kort mogelijke doorlooptijd uitgevoerd. Na de reparatie wordt de leidingsleuf gedeeltelijk verdicht met schoon zand en wordt de leiding op druk getest waarna de leidingsleuf geheel verdicht wordt.

foto-2-1

TAM Oil Nederland

Nieuwbouw onbemand tankstation in Terneuzen.

In opdracht van TAM Oil Nederland: nieuwbouw van een onbemand tankstation in Terneuzen.
Hierbij enkele foto’s, in een later bericht volgen foto’s met ingraven van de tanks e.d.

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x