Engineering

Bij Technische Alliantie hebben we de belangrijkste kennis zelf in huis. Onze engineersafdeling is gespecialiseerd in onder andere instrumentatie, machinebouw en procesengineering. De gedreven ingenieurs denken altijd in praktische oplossingen. Daarbij hoort adviseren, ontwerpen en deinzen niet terug voor de verantwoordelijkheid van het totale projectmanagement. We denken vooruit, we houden al tijdens het ontwerp rekening met het toekomstige beheer en onderhoud.

Project aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

3D scantechniek

Aanpassingen en uitbreidingen van bestaande technische installaties kunnen complex zijn. De engineers van Technische Alliantie maken met een 3D-scanner een complexe situatie op een eenvoudige, snelle en toch gedetailleerde manier inzichtelijk. De metingen van de 3D-scanner plaatsen wij in het 3D-tekenpakket en deze dienen als onderlegger voor de verdere engineering. We krijgen op de millimeter nauwkeurig inzicht in de bestaande situatie. Een groot aantal veelvoorkomende ontwerpfouten behoort daarmee tot het verleden.

Pey-Echt-leiding
Tank-Sappi-1

Samen sterk

Onze engineers verrichten het denkwerk en voeren alles uit wat met het projectmanagement te maken heeft. Het daadwerkelijk realiseren van het project laten wij bij voorkeur over aan de andere afdelingen van Technische Alliantie. Zij zijn onder andere actief binnen de vakgebieden constructietechniek, E- en W-installaties, brandstofmotoren, kunststoftechniek en civiele techniek. Samen leveren wij het beste product tegen de beste prijs.

24/7 service

Wij bieden u 24/7 service aan en staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen of heeft u ons nodig, twijfel dan niet, maar neem snel contact met ons op.

engineering-e1483375703993

Benieuwd wat wij kunnen? Bekijk een selectie van door ons gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten

Laswerk-gecertificeerd-2

Gecertificeerd laswerk

Eerste keuring en afname leidingdelen voor Energiecentrale.

Onze werkplaats te Linne.

foto-samenwerking-WML

Drukverhogingsunit WML

De Technische Alliantie heeft in opdracht van WML een drukverhogingsunit geplaatst op een nieuwbouwproject in Maastricht.

De Scoop van dit werk is het omleggen van de terreinafsluiters tot en met het plaatsen van de betonput met het monteren van de door de TA samengestelde pompset FO gestuurd.

lukoil1a

Lukoil Express Gorinchem

Realisatie ondergrondse tanks inclusief smartflex leidingwerk in opdracht van Lukoil.

Lukoil Express Gorinchem
In opdracht van Lukoil gerealiseerd door de Technische Alliantie:
2 x ondergrondse tanks 30 m3 waarvan 1 verdeeld in 2 compartimenten.
Producten: 30 m3 diesel; 20 m3 Euro 95: 10 m3 Super Plus 98
Leidingwerk allemaal smartflex.

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x