Watertechniek

Watermanagement speelt een belangrijke rol in onze samenleving. De druk om de CO2-footprint te verkleinen is onverminderd. Het water wordt primair en secundair gebruikt om te drinken, wassen, spoelen, koelen en transporteren. Al deze verschillende disciplines vragen om een specifieke behandeling. Wij van Technische Alliantie leveren, bouwen en optimaliseren deze watertechnische installaties om deze processen te beheren.

Project aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Drinkwaterinstallatie

Bij de productie van drinkwater krijgt iedereen te maken met hygiëne. De onderdelen moeten volgens de Kiwa-norm worden aangekocht en ook worden ingebouwd. Onze technische medewerkers zijn opgeleid en worden continu bijgeschoold om dit te kunnen waarborgen. Technische Alliantie onderhoudt en optimaliseert de verschillende filterstappen. Wij zijn uw partner, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Wij leveren pompinstallaties met capaciteiten tot 1000m3/uur en wij zijn servicepartner voor Xylem Water Solutions. Bij Technische Alliantie bent u aan het juiste adres voor de volgende disciplines: oeverfiltratie, zandfiltratie (nat en droog), ontharding, membraanfiltratie, UV desinfectie en EDI technologie.

Technische-Alliantie_Leidingwerk
IMG-20160822-WA0006-e1482827548547

Industriewater

Hier voelen wij van Technische Alliantie ons als een vis in het water, wij leveren installaties op maat die geheel aan uw wensen voldoen. Wij denken uiteraard ook graag met u mee, doen u graag een passend voorstel en we bouwen en leveren. Bij ons kunt u terecht voor zowel een tijdelijke als blijvende oplossing. Meestal bouwen wij de betreffende installaties vaak bij de klant. Ook voor eigen productie installaties kunt u bij ons terecht. Hiervoor maken we gebruik van bron- en of oppervlaktewater, dit zullen wij dan zuiveren tot het door u gevraagde niveau. Alles natuurlijk tegen aantrekkelijke tarieven.

Afvalwaterbehandeling

Het is belangrijk dat we ons afvalwater zoveel als mogelijk hergebruiken. Wij besteden daarom veel aandacht aan het optimaliseren en onderhouden van deze processen. Volgens de wet moeten de installaties aan de BREF voldoen en dat wil zeggen dat we moeten optimaliseren. De VE lasten moeten worden gereduceerd, vandaar dat het omschakelen van aerobe naar anaerobe zuiveringen noodzakelijk is. Het gevormde biogas is weer te gebruiken om stroomgeneratoren aan te drijven of stookunits voor ketels te voeden. Ook voor de chemische zuiveringen staan we graag voor u klaar.

20160520_105743-e1482835211505
DSC_0097-e1489234389701

Partners in de waterbranche

Onze klanten zijn ook vaak onze partners, waardoor het ontwikkelen en bouwen van projecten op DBFO basis ook tot onze mogelijkheden behoort. We bespreken graag samen met u alle mogelijkheden.

Wij bieden u 24/7 service aan en staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen of heeft u ons nodig, twijfel dan niet, maar neem snel contact met ons op.

Benieuwd wat wij kunnen? Bekijk een selectie van door ons gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten

foto-samenwerking-WML

Drukverhogingsunit WML

De Technische Alliantie heeft in opdracht van WML een drukverhogingsunit geplaatst op een nieuwbouwproject in Maastricht.

De Scoop van dit werk is het omleggen van de terreinafsluiters tot en met het plaatsen van de betonput met het monteren van de door de TA samengestelde pompset FO gestuurd.

DSC_0036-e1491643473524

Evenementenwagen WML

Buiten het gebruikelijke werk zijn we ook ingericht voor al uw speciale projecten. Zo hebben we een klassieke Citroën HY volledig omgebouwd tot evenementenwagen voor WML.

Deze special bestond uit het monteren van een drinkwatersysteem in deze klassieke bus van Citroën.

De bus moest voorzien worden van verschillende tappunten om water te kunnen tappen op diverse evenementen. Alle tappunten, aansluitingen naar buiten toe en het interieur zijn met zorg samengesteld en passend gemaakt voor deze traditionele bus.

Door de bus loopt een koperen leidingnet wat alle tappunten van water voorziet zodat er op diverse evenementen altijd genoten kan worden van een koel glaasje water.

20180503-DWT-waterleidingbedrijf-putkoppen-3

Putkoppen

Voor onze klant bij een waterleidingbedrijf:  leidingwerk en putkoppen gefabriceerd in onze DWT werkplaats.

Na het beitsen en desinfecteren in samenwerking met onze klant de leidingdelen in het project ingebouwd.

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x