Waterbehandeling

De waterkwaliteit is steeds belangrijker in productieprocessen. De meeste installaties vragen om zuiverder water. Technische Alliantie ontwerpt, bouwt en levert verschillende soorten zuiveringsinstallaties. Daarvoor kijken we eerst samen met u naar wat de gewenste kwaliteit moet zijn. Vervolgens zal onze engineeringsafdeling met een voorstel komen van de juiste installatie. Ons doel is u te ontzorgen van technische problemen en een installatie met een hoge bedrijfszekerheid te borgen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het volledig operationeel beheer van uw installatie, we zullen dan onze operators inzetten op de betreffende processen.

Project aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Industriewater

Hier voelen wij van Technische Alliantie ons als een vis in het water, wij leveren installaties op maat die geheel aan uw wensen voldoen. Wij denken uiteraard ook graag met u mee, doen u graag een passend voorstel en we bouwen en leveren. Bij ons kunt u terecht voor zowel een tijdelijke als blijvende oplossing. Meestal bouwen wij de betreffende installaties vaak bij de klant. Ook voor eigen productie installaties kunt u bij ons terecht. Hiervoor maken we gebruik van bron- en of oppervlaktewater, dit zullen wij dan zuiveren tot het door u gevraagde niveau. Alles natuurlijk tegen aantrekkelijke tarieven.

20161013_084024klein-e1482264499502
IMG-20110819-00211-e1494224878265

Afvalwaterbehandeling

Het is belangrijk dat we ons afvalwater zoveel als mogelijk hergebruiken. Wij besteden daarom veel aandacht aan het optimaliseren en onderhouden van deze processen. Volgens de wet moeten de installaties aan de BREF voldoen en dat wil zeggen dat we moeten optimaliseren. De VE lasten moeten worden gereduceerd, vandaar dat het omschakelen van aerobe naar anaerobe zuiveringen noodzakelijk is. Het gevormde biogas is weer te gebruiken om stroomgeneratoren aan te drijven of stookunits voor ketels te voeden. Ook voor de chemische zuiveringen staan we graag voor u klaar.

Waterbehandeling voor
ketelwater en koeltorens

Wij zijn graag uw partner en leverancier voor deze tak van sport. Of dat het nou gaat over apparatuur zoals waterontharding en de-carbonisatie of het gaat over RO installaties, wij ontwerpen, bouwen en leveren deze installaties tot een capaciteit van 100 m3/uur. Samen met onze partners leveren wij alle chemicaliën om uw installatie in topconditie te houden. Wij zorgen er graag samen met u voor dat u maximaal rendement behaald. Bij ons kunt u ook een service- en/of onderhoudscontract afsluiten zodat u 24 uur per dag en 7 dagen in de week ontzorgd bent.

20160520_105743-e1482835211505

Benieuwd wat wij kunnen? Bekijk een selectie van door ons gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten

foto-samenwerking-WML

Drukverhogingsunit WML

De Technische Alliantie heeft in opdracht van WML een drukverhogingsunit geplaatst op een nieuwbouwproject in Maastricht.

De Scoop van dit werk is het omleggen van de terreinafsluiters tot en met het plaatsen van de betonput met het monteren van de door de TA samengestelde pompset FO gestuurd.

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x