Totaaloplossingen

Technische Alliantie is uw partner voor preventief, curatief en ad-hoc onderhoud en de optimalisatie van uw elektrotechnische systemen en werktuigbouwkundige installaties en machines. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij paraat met onze breed opgeleide monteurs. Ze beschikken over ruime ervaring binnen hun vakgebied en volledig uitgeruste servicebussen. Onze medewerkers kijken dus niet snel op van uw vraag en bij calamiteiten zijn zij in staat om snel de passende oplossing aan te dragen. Onderhoud mag dan wellicht niet altijd even spannend zijn, het is noodzakelijk en onze toegewijde medewerkers gaan er met heel hun hart voor. Wij gaan pas weg als alles werkt!

Project aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onderhoudswerkzaamheden,
inspecties en keuringen

Iedere machine en installatie heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Daarnaast zijn er de diverse verplichte keuringen. Wij verzorgen de inspecties, onderhoudswerkzaamheden, keuringen en – waar nodig – ijkingen voor u op het gebied van werktuigbouwkundige installaties en machines, elektrotechnische installaties en meet- en regelsystemen, data- en videonetwerken, vloeistofdichte voorzieningen en oppervlakteverhardingen.

Volledige onderhoudsstop

Ook voor een volledige onderhoudsstop, in de industrie bekend als ‘shutdown and turnaround’, is Technische Alliantie de aangewezen partij. Wij verzorgen vooraf de inspecties, stellen samen met u de planning op en coördineren de uitvoering van het gehele project. Uw installatie kan vervolgens weer zorgeloos in bedrijf worden genomen.

wb-voets-kelpen-050046-e1482834588510
engineering-e1483375703993

Veilig werken

Voor ons is veilig werken een tweede natuur. Daarin doen wij geen concessies. De veiligheid van uw medewerkers en de onze staat altijd voorop. Wij werken dagelijks in productie- en procesomgevingen en weten dus als geen ander welke risico’s hiermee gepaard gaan. Onze VCA**- en ISO 9001-certificeringen zijn voor ons daarom vanzelfsprekend.

Benieuwd wat wij kunnen? Bekijk een selectie van door ons gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten

Technische-Alliantie_Projecten_Uitgelicht_2-2

Aanpassing filteropstelling

Voor een drinkwaterproductiebedrijf heeft de afdeling Engineering op basis van een door de klant uitgevoerd onderzoek, de bestaande omgeving in kaart gebracht middels een 3D-scan. Hierna is in overleg met de klant gezocht naar het ideale leidingtracé.

Door het gebruik van de 3D-scan als onderlegger in het 3D tekenprogramma, kan er in een zeer korte doorlooptijd het meest ideale leidingtracé bepaald worden. Op basis van het door de klant goedgekeurde ontwerp, is het leidingwerk geproduceerd in RVS316L door de afdeling Leidingwerk.

De montage op locatie is door onze Service afdeling volgens een nauw gezette planning uitgevoerd. Dit samen heeft geleid tot een totale doorlooptijd van engineering, fabricage tot en met montage van 10 weken.

IMG-20161213-WA0000

Hydrofoortank

Vervangen van het mangat in een hydrofoortank.

Als reparatie aan een hydrofoortank hebben we het mangat DN600 vervangen

Deze hydrofoortank is gelast met enkel gekeurd laswerk, dit omdat het een tank onder aanzienlijke druk is. De lassen zijn berekend door de engineeringsafdeling.  Alle lassen zijn naderhand gecontroleerd geworden en voldoen allemaal aan de norm. Vervolgens is de tank gestraald en voorzien van KIWA coating. Daarna hebben we de tank in bedrijf gesteld.

20161120_045105-e1483109699575

Condenstank

Condensaattank vervangen bij een productiebedrijf in Weert.

Naar de vraag van de klant heeft onze afdeling engineering een 3D-scan gemaakt, vanuit de 3D-scan is er een passend 3D model gemaakt. Tijden het produceren van dit model is er gekeken dat er zo weinig mogelijk bestaand leidingwerk aangepast hoefde te worden. Dit om de gehele kosten te drukken. De tank is in de werkplaats volledig geprefabriceerd.

De tank plaatsen inclusief het aanpassen is in een recordtijd van 22 uur non-stop gerealiseerd.

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x