Tankinstallaties

U ziet ze meestal niet, maar tankinstallaties vormen een belangrijk onderdeel van veel installaties. Niet alleen voor opslag van brandstoffen, maar ook voor (bijtende) chemicaliën. Binnen Technische Alliantie is er een afdeling gespecialiseerd op het gebied van tankinstallaties en brandstoftechniek. Naast het ontwerp en de realisatie van de installaties verzorgt zij het onderhoud en de benodigde keuringen. We staan bekend om onze flexibiliteit en snelheid van werken. Dát is de reden waarom onze opdrachtgevers bij ons terug blijven keren.

Voor storingen aan uw tankinstallatie kunt u contact opnemen via: +31 (0)495 651 659.

Project aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tankstations

Een nieuw tankstation? Technische Alliantie regelt het voor u. Wij realiseren Turn-Key volledige tankstations voor een motorvoertuigbrandstof. Naast de aanleg en keuring van de brandstofinstallatie coördineren wij ook alle overige werkzaamheden, waaronder de aanleg van gecertificeerde vloeistofdichte voorzieningen en de civiele- en bouwwerkzaamheden. Wij bouwen voor grote oliemaatschappijen maar ook voor zelfstandige middelgrote en kleine brandstofleveranciers. Ook de tankstations voor eigen gebruik behoren tot onze mogelijkheden.

100_0883-e1482830406162
brandstofmotoren

Ondergrondse en
bovengrondse tankinstallaties

De aanleg van ondergrondse- en bovengrondse tankinstallaties vergt, naast kennis van de installaties zelf, ook kennis van regelgeving en vergunningen, kennis waarover Technische Alliantie beschikt. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om tanks voor opslag van brandstoffen, of dat het gaat over chemische vloeistoffen, zoals oliën, vetten en koelvloeistoffen. Wij ontwerpen en leveren de tankinstallaties inclusief leidingwerk, (brandstof)pompen, bemetering én installatiecertificaat (BRL-K903). Afhankelijk van het doel maken wij daarbij gebruik van metalen of kunststof leidingwerk en tanks. Een specifieke markt die wij bedienen is die voor AdBlue-installaties. AdBlue wordt bij Euro 4-, Euro 5- en Euro 6-motorvoertuigen als additief gebruikt voor het reduceren van CO2-uitstoot. Wij leveren en installeren bovengrondse- en ondergrondse AdBlue-systemen van 1.000 tot 15.000 liter.

Tanksaneringen

Voor het verwijderen van ondergrondse en bovengrondse tankinstallaties bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gecertificeerd voor het saneren van tankinstallaties conform BRL-K902 en kunnen tanksaneringen conform BRL-K904 voor u coördineren.

Inspecties en keuringen

Tankinstallaties en brandstoftechniek worden vaak in één adem genoemd met veiligheid. Daarom is het van het grootste belang dat ondergrondse en bovengrondse tankinstallaties regelmatig worden geïnspecteerd en gekeurd. Onze goed opgeleide medewerkers verzorgen dit graag voor u.

Tank-Sappi-1
engineering-e1483375703993

Automotive

Ook in de automotivebranche komt u Technische Alliantie tegen. De tankinstallaties worden hier namelijk gebruikt voor opvang en afgifte van oliën en overige vloeistoffen. Wij doen echter meer! We verzorgen de volledige inrichting van uw werkplaats, van ontwerp tot realisatie. Natuurlijk zorgen wij ook voor het onderhoud.

24/7 service

Wij bieden u 24/7 service aan en staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen of heeft u ons nodig, twijfel dan niet, maar neem snel contact met ons op.

Benieuwd wat wij kunnen? Bekijk een selectie van door ons gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten

foto-2-1

TAM Oil Nederland

Nieuwbouw onbemand tankstation in Terneuzen.

In opdracht van TAM Oil Nederland: nieuwbouw van een onbemand tankstation in Terneuzen.
Hierbij enkele foto’s, in een later bericht volgen foto’s met ingraven van de tanks e.d.

lukoil1a

Lukoil Express Gorinchem

Realisatie ondergrondse tanks inclusief smartflex leidingwerk in opdracht van Lukoil.

Lukoil Express Gorinchem
In opdracht van Lukoil gerealiseerd door de Technische Alliantie:
2 x ondergrondse tanks 30 m3 waarvan 1 verdeeld in 2 compartimenten.
Producten: 30 m3 diesel; 20 m3 Euro 95: 10 m3 Super Plus 98
Leidingwerk allemaal smartflex.

DCB-Venlo-2

DCB Venlo

Realisatie Turn-Key volledig tankstation voor motorvoertuigbrandstof t.b.v. een gecombineerd tankstation van DC Berkel en Tinq.

De nieuwe DCB Venlo locatie is door ons opgeleverd.
Het betreft een gecombineerd tankstation van DC Berkel en Tinq.
Aan de DCB zijde (Truck Easy) zijn er 12 opstelplaatsen voor Diesel en 12 voor Adblue.
Aan de Tinq-zijde zijn er 4 opstelplaatsen voor personenauto’s die dan de keuze hebben uit de producten Diesel, Blue One en Euro 95.
#GreenportVenlo

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x