Kunststoftechniek

De afdeling Kunststoftechniek levert specifieke kunststofproducten en deze fabriceren en assembleren wij in onze eigen werkplaats. Wij produceren kunststofonderdelen, maar bouwen ook volledige kunststof apparaten, zoals gaswassers en filterinstallaties. Uiteraard verzorgt de Technische Alliantie het complete ontwerp van deze apparaten, evenals de elektrotechnische besturingsinstallatie.

Project aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Machinepark

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid machinepark, waaronder CNC-machines, voor onze productieprocessen. Kunststof is een geweldig product en kan verschillende bewerkingen ondergaan, waarbij u kunt denken aan warm buigen of vervormen, draaien, frezen, lassen en lijmen. Op deze manier kan ieder gewenst onderdeel of product met grote nauwkeurigheid worden gefabriceerd. Technische Alliantie garandeert u een perfect product, mede omdat wij werken met gemotiveerde vakmensen en gebruik maken van de modernste machines.

engineering-e1483375703993
IMG_20131017_122339-Custom-e1482831258696

Kunststof apparatenbouw

De apparaten die wij bouwen, bestaan voor een groot deel uit kunststof. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld gaswassers, beluchtingstorens, doseer- en mengunits, flocculators en filterinstallaties voor onder andere RO (reverse osmosis), UF (ultrafiltration) en MF (microfiltration). De apparaten worden door ons voorzien van de meest moderne uitleestechnieken en besturingsinstallaties. Daarnaast leveren en monteren wij het kunststof leidingwerk en bijbehorende onderdelen, zoals verdelers en afsluiters. De kunststofapparaten en onderdelen komt u tegen in onder andere de procesindustrie, recreatiemarkt, agrarische markt en voedingsmiddelenindustrie.

Kunststof tanks

Wij leveren en produceren kunststof tanks en opvangbakken van diverse kunststof materiaalsoorten, zoals PE, PP, PDF en PVC. Als het gewenst is kunnen wij deze voorzien van speciale liners.

Kunststof lastechniek

Bij de fabricage van onze producten en apparaten maken wij gebruik van diverse lastechnieken. Onze vakmensen hebben veel ervaring in stomp- en spiegellassen, maar zijn ook gespecialiseerd in onder andere draadlassen, extrusielassen, ultrasoon lassen en moflassen. Wij passen deze technieken niet alleen toe bij nieuwbouw, maar wij verzorgen ook de aanpassingen en reparaties aan uw bestaande kunststof installaties en apparaten.

Technische-Alliantie_Projecten_Uitgelicht-1-2
engineering-e1483375703993

24/7 service

Wij bieden u 24/7 service aan en staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen of heeft u ons nodig, twijfel dan niet, maar neem snel contact met ons op.

Benieuwd wat wij kunnen? Bekijk een selectie van door ons gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten

foto-samenwerking-WML

Drukverhogingsunit WML

De Technische Alliantie heeft in opdracht van WML een drukverhogingsunit geplaatst op een nieuwbouwproject in Maastricht.

De Scoop van dit werk is het omleggen van de terreinafsluiters tot en met het plaatsen van de betonput met het monteren van de door de TA samengestelde pompset FO gestuurd.

lukoil1a

Lukoil Express Gorinchem

Realisatie ondergrondse tanks inclusief smartflex leidingwerk in opdracht van Lukoil.

Lukoil Express Gorinchem
In opdracht van Lukoil gerealiseerd door de Technische Alliantie:
2 x ondergrondse tanks 30 m3 waarvan 1 verdeeld in 2 compartimenten.
Producten: 30 m3 diesel; 20 m3 Euro 95: 10 m3 Super Plus 98
Leidingwerk allemaal smartflex.

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x