E-installaties

Onze veelzijdige medewerkers van de afdeling elektrotechniek realiseren elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw en industrie. Wij zijn specialist in besturingssystemen voor industriële installaties. Denk daarbij aan systemen voor pompgemalen, noodstroominstallaties en voedselverwerkende machines. We bouwen ook energie-verdeelinrichtingen en meet- en regelinstallaties. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor branddetectiesystemen en de aanleg van licht- en krachtinstallaties van gebouwen. Wij beschikken over alle relevante certificeringen, waardoor wij ook inspecties en keuringen mogen uitvoeren conform de NEN 1010 en NEN 3140.

Project aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Besturingssystemen

Bij ons kunt u terecht voor besturingspanelen en –kasten voor de aansturing van onder meer elektromotoren, pompinstallaties, noodstroomaggregaten en productie- en procesinstallaties. Ook zorgen wij voor de bijbehorende software.

Meet- en regelsystemen

Met behulp van sensoren en actuatoren meten en regelen wij onder andere temperatuur, druk, stroomsnelheid en niveau in industriële productie- en procesinstallaties. Daarnaast kunnen wij energiegebruik monitoren zodat u meer inzicht krijgt in het verbruik van water, gassen en elektriciteit van bijvoorbeeld individuele productielijnen en zelfs volledige gebouwen.

electra
20170322_105149-e1494225914692

Energie verdeelinrichtingen en
gebouwgebonden licht-/krachtinstallaties

Van transformatorstations tot en met laagspanningsverdelers en eindgroepen; energie verdeelinrichtingen en gebouwgebonden licht-/krachtinstallaties hebben voor ons geen geheimen. Wij realiseren ze in de utiliteitsbouw en in de industrie, waar nodig aangevuld met noodstroominstallaties en USP-installaties.

Keuringen

Onze organisatie en medewerkers beschikken over alle benodigde en relevante diploma’s en certificeringen. Wij zijn daarom dé partij voor het uitvoeren van de verplichte inspecties en keuringen van uw elektrotechnische installaties conform de NEN 1010 en NEN 3140.

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x