Civiele techniek

Bij Technische Alliantie beschikken wij over specialisten die verstand hebben van civiele techniek. Een groot deel van de kabels, leidingen en opslagtanks van technisch en industriële installaties wordt ondergrond aangelegd. Onze specialisten weten hoe deze werkzaamheden op de beste en meest efficiënte manier moeten worden aangepakt. Ook bestrating, grondwerken, tank- en bodemsaneringen en de aanleg van vloeistofdichte voorzieningen zit in ons dienstenpakket.

Project aanmelden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Grondwerkzaamheden

Kabels, leidingen, afsluiters, opslagtanks en funderingen; wanneer ze ondergronds worden aangelegd komt de afdeling Civiele Techniek in actie. Deze afdeling van Technische Alliantie verzorgt alle veelvoorkomende ontgravings- en verdichtingswerkzaamheden die voorkomen bij de aanleg van ondergrondse installaties en funderingen.

Saneringen

Wanneer een ondergrondse tank of leiding een lekkage vertoont, raakt de omliggende grond vaak vervuild. Met regelmatige inspectie van uw ondergrondse installatie valt dit veelal te voorkomen, maar mocht het toch misgaan, dan is het goed om te weten dat Technische Alliantie de sanering voor u kan verzorgen. Nadat de omvang van de vervuiling is vastgesteld, maken wij hiervoor een passend saneringsplan inclusief alle bijbehorende civiele werkzaamheden.

IMG_6323-e1483456564318
Technische-Alliantie_Projecten_Uitgelicht_2-1

Bedrijfsrioleringen en
afvalwaterzuiveringen

Bij tankstations, wasstraten en in de industrie, maar ook bij bijvoorbeeld horecagelegenheden en autowerkplaatsen, mag hemelwater en/of afvalwater niet zonder voorbehandeling worden geloosd in het openbare riool. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van de benodigde zuiveringsinstallaties. Maar ook de bijbehorende bedrijfsriolering leggen wij voor u aan.

Bestratings- en
asfalteringswerkzaamheden

Nadat de ondergrondse werkzaamheden gereed zijn, werken wij het terrein af. Wij leggen bestratingen aan in alle voorkomende vormen, maar steeds vaker ook half verhardingen. Asfalteren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Aanleg en herstel van
vloeistofdichte vloeren

Bodemverontreiniging kan worden voorkomen door de aanleg van vloeistofdichte voorzieningen. Technische Alliantie kan deze compleet voor u verzorgen.

24/7 service

Wij bieden u 24/7 service aan en staan altijd voor u klaar. Heeft u vragen of heeft u ons nodig, twijfel dan niet, maar neem snel contact met ons op.

engineering-e1483375703993

Benieuwd wat wij kunnen? Bekijk een selectie van door ons gerealiseerde projecten.

Gerelateerde projecten

foto-samenwerking-WML

Drukverhogingsunit WML

De Technische Alliantie heeft in opdracht van WML een drukverhogingsunit geplaatst op een nieuwbouwproject in Maastricht.

De Scoop van dit werk is het omleggen van de terreinafsluiters tot en met het plaatsen van de betonput met het monteren van de door de TA samengestelde pompset FO gestuurd.

Technische-Alliantie_Projecten_Uitgelicht_1-3

Infra-aanleg brandblusnet

Voor een chemiebedrijf zijn wij gevraagd om het brandblusnet in fases te vervangen. Het oude stalen leidingnet dient te worden vervangen door nodulair gietijzeren buis. Verder worden alle appendages vervangen. Samen met onze service monteurs zorgen wij ervoor dat dit werk perfect is uitgevoerd.

Bij het optreden van een lekkage moet het brandblusnet voor de bedrijfsvoering zo kort mogelijk en slechts gedeeltelijk buiten bedrijf zijn. Door de bundeling van onze diverse afdelingen zijn de werkzaamheden efficiënt en in een zo kort mogelijke doorlooptijd uitgevoerd. Na de reparatie wordt de leidingsleuf gedeeltelijk verdicht met schoon zand en wordt de leiding op druk getest waarna de leidingsleuf geheel verdicht wordt.

foto-2-1

TAM Oil Nederland

Nieuwbouw onbemand tankstation in Terneuzen.

In opdracht van TAM Oil Nederland: nieuwbouw van een onbemand tankstation in Terneuzen.
Hierbij enkele foto’s, in een later bericht volgen foto’s met ingraven van de tanks e.d.

24/7 service

Bel, mail of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)85 483 09 38 - info@technischealliantie.com

x